przekroje nie do otwarcia

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Częsty gość
Posty: 71
Rejestracja: czw, 21-09-2006 20:27
Reputacja: 0

przekroje nie do otwarcia

Postautor: and » pt, 10-04-2020 12:38

  • 0
Dzień dobry,
niektóre przekroje na rzucie nie chcą się mi już otworzyć ( " prawoklik" nie wyświetla takiej opcji) :(
Czyżbym coś namieszał w ustawieniach?.
Przekrój nie jest zakłódkowany, mogą go dowolnie przesuwać na rzucie, ale nie mogę np. zmienić jego nazwy.
Co zrobić, jak żyć?
Załączniki
przekroje nie do otwarcia.png

Autochton
(nie chce się wyprowadzić)
Posty: 3788
Rejestracja: sob, 24-06-2006 19:30
Reputacja: 38

Re: przekroje nie do otwarcia

Postautor: Koala » pt, 10-04-2020 16:35

  • 0
Klucz masz na swoim zrzucie ekranu ;P

Nie będę katował....masz gdzieś obszar zaznaczenia i on ma priorytet.

Pozdr,
Koala

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości

Reputation System ©'