AC23 - Segmentacja powłoki

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Bardzo częsty gość
Awatar użytkownika
Posty: 457
Rejestracja: śr, 26-09-2007 17:11
Lokalizacja: Bolesławiec D.Śl.
Reputacja: 5

AC23 - Segmentacja powłoki

Postautor: bartekzachar » śr, 25-03-2020 15:45

  • 0
Hej

Jak w temacie gdzie mogę ustawić segmentację powłoki? Bo coś znaleźć nie mogę.

Pozdrawiam
Pozdrawiam

BAZA

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 3074
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 46

Re: AC23 - Segmentacja powłoki

Postautor: Rafał » śr, 25-03-2020 18:32

  • 0
Akurat dla Powłoki to się szczęśliwie da się ustawić, co prawda nie z poziomu AC ale w rejestrze systemowym jest odpowiedni wpis.


Bardzo częsty gość
Awatar użytkownika
Posty: 457
Rejestracja: śr, 26-09-2007 17:11
Lokalizacja: Bolesławiec D.Śl.
Reputacja: 5

Re: AC23 - Segmentacja powłoki

Postautor: bartekzachar » wt, 31-03-2020 13:27

  • 0
No to fajnie. To teraz bym prosił o odpowiedź na pytanie: JAK?

pozdrawiam
Pozdrawiam

BAZA

Częsty gość
Posty: 108
Rejestracja: śr, 17-12-2008 20:09
Reputacja: 7

Re: AC23 - Segmentacja powłoki

Postautor: Andrzej Korynek » wt, 31-03-2020 13:58

  • 1
Tak, tu znajdziesz:
viewtopic.php?f=2&t=5959#p32178
akor

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 3074
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 46

Re: AC23 - Segmentacja powłoki

Postautor: Rafał » wt, 31-03-2020 15:47

  • 0
No, w rejestrze systemowym.


:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 3074
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 46

Re: AC23 - Segmentacja powłoki

Postautor: Rafał » wt, 31-03-2020 16:03

  • 0


Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości

Reputation System ©'