Przekroje wyświetlające się na czerwono

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Gość
Posty: 2
Rejestracja: wt, 14-01-2020 19:22
Reputacja: 0

Przekroje wyświetlające się na czerwono

Postautor: agnieszka.postro » śr, 15-01-2020 19:19

  • 0
Witam
Mam problem z przekrojami w archicadzie po zmianie wypełniania i kreskowania w przekroju wyswietlaja sie one na czerwono .
Dzieje się tak tylko w przypadku przekrojów .
Bardzo prosze o pomoc , bo jest to praca zaliczeniowa
Załączniki
przekroj.PNG

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 3034
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 41

Re: Przekroje wyświetlające się na czerwono

Postautor: Rafał » czw, 16-01-2020 15:10

  • 1
Przełącz na inny schemat Etapu przebudowy, najbardziej prawdopodobne że on jest odpowiedzialny za takie wyświetlanie.
Załączniki
2020-01-16_14-06-46.png

HP Z620 Windows 10 /// MacBook Pro 15" Retina 2016, Intel Core i7 2.9 GHz, Radeon Pro 460, High Sierra (10.13.3)
ARCHICAD 21 INT/POL, Maxwell Render 4.1, Artlantis Studio 6.5


Przeczytaj!: Zasady (z)obowiązują!

Gość
Posty: 2
Rejestracja: wt, 14-01-2020 19:22
Reputacja: 0

Re: Przekroje wyświetlające się na czerwono

Postautor: agnieszka.postro » czw, 16-01-2020 23:12

  • 0
Zadziało , dziękuje za pomoc :)

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Reputation System ©'