Widok 3d

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Gość
Posty: 2
Rejestracja: wt, 14-01-2020 23:17
Reputacja: 0

Widok 3d

Postautor: Monek » śr, 15-01-2020 11:18

  • 0
Witam
mam problem z widokiem 3D , mimo iz mam wszystkie parametry ustawione odnośnie poszczególnych obiektów, wszystko w widoku3D mam pokryte jednym rodzajem wykończenia-jak na zdjęciu. Ponadto nie mogę nic zmienić w oknie 3D-jeśli chodzi o wykończenia. Nie wiem gdzie można to ustawić aby widok był zgodny z ustawieniami. Prośba o pomoc
Załączniki
obraze błąd.png
obraze błąd.png (880.52 KiB) Przeglądany 453 razy

Gość
Posty: 1
Rejestracja: sob, 02-09-2017 11:53
Reputacja: 0

Re: Widok 3d

Postautor: sebastian.sz » śr, 15-01-2020 17:16

  • 0
Duze prawdopodobienstwo, ze masz wybrana opcje 'nadpisywanie' dla wszystkich Elementow 3d tekstura widoczna na zalaczonym obrazku.
Bedac w oknie 3d, na dolnym pasku obok 'filtra przebudowy' mozesz to wylaczyc.

Gość
Posty: 2
Rejestracja: wt, 14-01-2020 23:17
Reputacja: 0

Re: Widok 3d

Postautor: Monek » śr, 15-01-2020 22:45

  • 0
Tak to było to, wielkie dzieki

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 3074
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 46

Re: Widok 3d

Postautor: Rafał » czw, 16-01-2020 15:11

  • 0
Ale, to całkiem dobrze wygląda :-)


Weteran forum
Posty: 577
Rejestracja: pt, 04-08-2006 11:55
Lokalizacja: Poznań
Reputacja: 1

Re: Widok 3d

Postautor: dziki » pt, 17-01-2020 19:00

  • 0
AC 23 PL-Win10-i7-24GB RAM - ASUS GeForce GTX 1060

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości

Reputation System ©'