ARCHICAD 23... nie ma DARK MODE? :(

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Bardzo częsty gość
Awatar użytkownika
Posty: 284
Rejestracja: śr, 04-10-2006 23:00
Lokalizacja: Łódź
Reputacja: 3

ARCHICAD 23... nie ma DARK MODE? :(

Postautor: KRUChY » śr, 25-09-2019 22:24

  • 0
w sumie nikt nigdy o tym nie pisał, to ja napiszę... czemu, ach czemu nie ma takiego KILLER FICZER jak dark mode. To byłby w sumie powrót do "pięknych", starych czasów autocada :D :twisted: :D :twisted:

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 3010
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 40

Re: ARCHICAD 23... nie ma DARK MODE? :(

Postautor: Rafał » śr, 02-10-2019 21:22

  • 0
:-)
pewnie będzie kiedyś, dark mode pojawił się i na ios-a więc to już oficjalny kierunek w Apple...

HP Z620 Windows 10 /// MacBook Pro 15" Retina 2016, Intel Core i7 2.9 GHz, Radeon Pro 460, High Sierra (10.13.3)
ARCHICAD 21 INT/POL, Maxwell Render 4.1, Artlantis Studio 6.5


Przeczytaj!: Zasady (z)obowiązują!

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Reputation System ©'