Problem z archicadem

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Częsty gość
Posty: 95
Rejestracja: ndz, 07-11-2010 01:57
Reputacja: 0

Problem z archicadem

Postautor: jod » czw, 14-02-2019 09:14

  • 0
Dzień dobry,
piszę ponieważ pojawił się problem - powrót do starego projektu inwestor zażyczył sobie zmianę drzwi, więc wymodelowałem drzwi stropem i chcę zapisać a tutaj brak opcji zapisu skrzydła!
(bez tytułu)

Dodam że w nowo otwartym projekcie wszystko gra i można tworzyć skrzydła.
Jakieś pomysły jak to naprawić?
Załączniki
Bez tytułu.png

Autochton
(nie chce się wyprowadzić)
Posty: 3694
Rejestracja: sob, 24-06-2006 19:30
Reputacja: 32

Re: Problem z archicadem

Postautor: Koala » czw, 14-02-2019 11:58

  • 0
Sprawdź biblioteki - załaduj natywną z AC 22 (Bo stawiam że otwarłeś z PLA)

Pozdr,
Koala
WDROŻENIA I TRENINGI ARCHICADA U KLIENTA. PLIKI PROTOTYPOWE AUTOMATYZUJĄCE PRACĘ I OBIEKTY GDL NA ZAMÓWIENIE

Częsty gość
Posty: 95
Rejestracja: ndz, 07-11-2010 01:57
Reputacja: 0

Re: Problem z archicadem

Postautor: jod » pt, 15-02-2019 08:24

  • 0
wow, podziałało! dziękuję za pomoc:)

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Reputation System ©'