status przebudowy a przekrój / elewacja

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Weteran forum
Awatar użytkownika
Posty: 698
Rejestracja: ndz, 22-10-2006 21:03
Reputacja: 0

status przebudowy a przekrój / elewacja

Postautor: petr_a » sob, 02-02-2019 19:18

  • 0
zawsze mam z tym problem. widok "trzyma" status w jakim tworzyłem przekrój ?
?
Załączniki
status.JPG
status.JPG (58.43 KiB) Przeglądany 47 razy
AC 18 (7007), Windows 10

Bardzo częsty gość
Posty: 262
Rejestracja: ndz, 10-04-2016 14:26
Reputacja: 6

Re: status przebudowy a przekrój / elewacja

Postautor: Tikos » sob, 02-02-2019 19:39

  • 0
Hej Piotrze.

Masz ustawiony "Rysunek: bez przebudowania" - tutaj faktycznie widok trzyma etapy.
Z "przebudowaniem" puści ;)
Win 10, AMD Ryzen 7 2700X, RAM 16GB, GTX 1060 6GB, SSD 128GB i inne szpargały...

Weteran forum
Awatar użytkownika
Posty: 698
Rejestracja: ndz, 22-10-2006 21:03
Reputacja: 0

Re: status przebudowy a przekrój / elewacja

Postautor: petr_a » sob, 02-02-2019 20:37

  • 0
dzięki
AC 18 (7007), Windows 10

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Reputation System ©'