AC22 nieprawidłowe wyświetlanie modelu 3d z dachem

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Debiutant
Posty: 7
Rejestracja: sob, 27-01-2018 13:34
Reputacja: 0

AC22 nieprawidłowe wyświetlanie modelu 3d z dachem

Postautor: Archinauci » pn, 17-09-2018 14:10

  • 0
Mam problem tej natury, że w widoku 3d w każdej opcji widoczny jest kubik odzwierciedlający rzut dachu. Nie mam pojęcia, gdzie go wyłączyć. A widoczny jest na warstwie; 280-A Dachy Powłoki.
Dla przedstawienia problemu przesyłam zrzuty z ekranu:
2018-09-17_134711.jpg

2018-09-17_134822.jpg

2018-09-17_134800.jpg

Debiutant
Posty: 7
Rejestracja: sob, 27-01-2018 13:34
Reputacja: 0

Re: AC22 nieprawidłowe wyświetlanie modelu 3d z dachem

Postautor: Archinauci » pn, 17-09-2018 14:12

  • 0
c.d. dołączam jeszcze jeden plik pokazujący problem:
2018-09-17_134946.jpg

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 2988
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 39

Re: AC22 nieprawidłowe wyświetlanie modelu 3d z dachem

Postautor: Rafał » pn, 17-09-2018 14:35

  • 0
Spróbuj wyłączyć Bryły docinania:
Załączniki
2018-09-17_14-33-00.png
2018-09-17_14-33-00.png (301.8 KiB) Przeglądany 278 razy

HP Z620 Windows 10 /// MacBook Pro 15" Retina 2016, Intel Core i7 2.9 GHz, Radeon Pro 460, High Sierra (10.13.3)
ARCHICAD 21 INT/POL, Maxwell Render 4.1, Artlantis Studio 6.5


Przeczytaj!: Zasady (z)obowiązują!

Debiutant
Posty: 7
Rejestracja: sob, 27-01-2018 13:34
Reputacja: 0

Re: AC22 nieprawidłowe wyświetlanie modelu 3d z dachem

Postautor: Archinauci » pn, 17-09-2018 14:41

  • 0
Dziękuję :) Działa.

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Reputation System ©'