Brak wymiarów na szablonie arkusza

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Debiutant
Posty: 14
Rejestracja: śr, 22-07-2015 13:43
Reputacja: 0

Brak wymiarów na szablonie arkusza

Postautor: alekspiecz » śr, 01-08-2018 14:23

  • 0
Witam,
Po przeciągnięciu rzutu na szablon arkusza pojawia się on, ale bez wymiarów. Dodam, że zawsze tak robiłam i nigdy nie było tego problemu.
Będę wdzięczna za podpowiedź co poszło nie tak?

pozdrawiam
Ola

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 2988
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 39

Re: Brak wymiarów na szablonie arkusza

Postautor: Rafał » śr, 01-08-2018 20:09

  • 0
Najwyraźniej nie zapisujesz widoku. Wymiary są na jakieś warstwie która jest zgaszona. Kilka razy na forum był identyczny temat ale nie mam jak teraz poszukać.

HP Z620 Windows 10 /// MacBook Pro 15" Retina 2016, Intel Core i7 2.9 GHz, Radeon Pro 460, High Sierra (10.13.3)
ARCHICAD 21 INT/POL, Maxwell Render 4.1, Artlantis Studio 6.5


Przeczytaj!: Zasady (z)obowiązują!

Debiutant
Posty: 14
Rejestracja: śr, 22-07-2015 13:43
Reputacja: 0

Re: Brak wymiarów na szablonie arkusza

Postautor: alekspiecz » czw, 02-08-2018 10:05

  • 0
Dzięki za podpowiedz, będę szukać.
pozdrawiam

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Reputation System ©'