Warstwy

Tematy ściśle związane z programem ARCHICAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Częsty gość
Awatar użytkownika
Posty: 135
Rejestracja: czw, 08-04-2010 18:03
Reputacja: 0

Warstwy

Postautor: AGABI » sob, 02-06-2018 10:05

  • 0
Witam. Mam taki może banalny problem. Jeżeli w oknie rzutu zamykam warstwę, np. z meblami to w oknie 3d nadal są widoczne i osobno trzeba tą warstwę zamykać. Czy jest możliwość zamknięcia danej warstwy w jednym oknie widokowym tak żeby nie trzeba było tego robić potem w następnym? ... Czy coś mi się dziwnego dziej, bo już sama nie wiem.
Dziękuję z góry za odpowiedź
Gabi

Autochton
(nie chce się wyprowadzić)
Posty: 3664
Rejestracja: sob, 24-06-2006 19:30
Reputacja: 31

Re: Warstwy

Postautor: Koala » sob, 02-06-2018 12:04

  • 0
Kazde okno ma od bodajże AC 20 włane ustawienia.
Przy przekorjach elewacjach jest opcja "otwórz z bieżącymi ustawieniami" pod prawym

Co do okna 3d - zamiast F3 to F4(lub F5 co kiedyś było standardowo na cepecie) bez zaznaczenia czegokolwiek...

Pozdr,
Koala
WDROŻENIA I TRENINGI ARCHICADA U KLIENTA. PLIKI PROTOTYPOWE AUTOMATYZUJĄCE PRACĘ I OBIEKTY GDL NA ZAMÓWIENIE

Częsty gość
Awatar użytkownika
Posty: 135
Rejestracja: czw, 08-04-2010 18:03
Reputacja: 0

Re: Warstwy

Postautor: AGABI » sob, 02-06-2018 15:07

  • 0
Acha, dziękuję-)

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Reputation System ©'