Winda - dowolna edycja?

Tematy ściśle związane z programem ArchiCAD (tworzenie dokumentacji, modelowanie itp.)

Moderator: Rafał

Bywalec
Awatar użytkownika
Posty: 69
Rejestracja: wt, 25-08-2015 21:26
Reputacja: 0

Winda - dowolna edycja?

Postautor: ARGAS » pn, 07-08-2017 10:35

  • 0
Cześć wszystkim (załącznik),

Czy jest możliwość zmiany konkretnej kondygnacji? Potrzebuje zmienić -1, gdyż w przekroju rysunek się jak widać nie zgadza :shock:

Pozdrawiam i dzięki! :lol:

Karol
Załączniki
Przechwytywanie.PNG
Przechwytywanie.PNG (24.96 KiB) Przeglądany 104 razy
AC 20 POL | Dell Precision M6800 4900HQ 32GB Quadro K3100M | Win10 Pro

Skaning laserowy & BIM | www.argasprojekt.pl

Bywalec
Awatar użytkownika
Posty: 69
Rejestracja: wt, 25-08-2015 21:26
Reputacja: 0

Re: Winda - dowolna edycja?

Postautor: ARGAS » pt, 11-08-2017 14:12

  • 0
Podbijam do góry - ktoś coś może wie na ten temat? Czy tylko rozbicie do 2D?
AC 20 POL | Dell Precision M6800 4900HQ 32GB Quadro K3100M | Win10 Pro

Skaning laserowy & BIM | www.argasprojekt.pl

Autochton
(nie chce się wyprowadzić)
Posty: 3496
Rejestracja: sob, 24-06-2006 19:30
Reputacja: 17

Re: Winda - dowolna edycja?

Postautor: Koala » pt, 11-08-2017 22:36

  • 0
Najprawdopodobniej winda nie jest wstawiona na "zerze" kondygnacji...(albo machnięta o kondygnację) i dlatego nie odczytała wysokości
normalnie raczej bierze prawdziwe wysokości.

Pozdr,
Koala
WDROŻENIA I TRENINGI ARCHICADA U KLIENTA. PLIKI PROTOTYPOWE AUTOMATYZUJĄCE PRACĘ I OBIEKTY GDL NA ZAMÓWIENIE

Wróć do ARCHICAD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Reputation System ©'