Render Client

Forum poświęcone wizualizacjom projektów

Moderatorzy: Rafał, Konrad

Tubylec (zamieszkał na forum)
Awatar użytkownika
Posty: 1508
Rejestracja: śr, 21-06-2006 23:47
Lokalizacja: na urlopie
Reputacja: 3

Render Client

Postautor: Pietrek » pn, 02-10-2017 23:01

  • 0
Na czym polega usługa Render Client ?
Czy ta nowa funkcja pozwala na wykorzystanie mocy obliczeniowej komputerów klienckich zalogowanych do sieci wewnętrznej ?
Mac PRO / Quad-Core Intel Xeon 2x2,26GHz / 16GB DDR3 / ATI Radeon HD 4870 512GB / Mac OS X 10.11.6

:::st. porządkowy:::
Awatar użytkownika
Posty: 2784
Rejestracja: wt, 08-11-2005 17:28
Lokalizacja: szeroki internet
Reputacja: 33

Re: Render Client

Postautor: Rafał » pn, 02-10-2017 23:15

  • 0
To oczywiście funkcjonalność dostępna od wersji 6.5 ARTLANTIS-a, nieograniczona liczba komputerów może renderować wspólnie. Artlantis wymagany jest wyłącznie na jednym stanowisku reszta wystarczy, że uruchamia clienta i automatycznie jest wykorzystywana do wspomagania obliczeń.

HP Z620 Windows 10 ///HP Z600 Windows 10 /// MacBook Pro 15" 2016, Intel Core i7 2.9 GHz, Radeon Pro 460, Sierra (10.12.3)
ArchiCAD 20 INT/POL, Maxwell Render 3.2/4, Artlantis Studio 6.5


Przeczytaj!: Zasady (z)obowiązują!

Wróć do Okno 3D - Rendering

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

Reputation System ©'